ESKÜVŐI CSOMAGOK

"Mert a pillanat múlandó, de egy jó fotó örökkön megtartja azt!"

Vannak az életben olyan pillanatok, melyek csak egyszer adódnak , melyek mély barázdát húznak lelkünkbe, szórnak bele magot, hogy majd hosszú évek múlva is mosollyal az arcunkon nézhessünk vissza arra a számtalan emlékkel meglocsolt fára, melynek árnyékában az elkészült fotókat visszanézve, gyermekeinknek mesélve nosztalgiázunk.

Esküvői fotózás árak:

Alap csomag

139.000 Az ár tartalmazza:
 • Kreatív fotózás aznap
 • Szertartások fotózása
 • Csoportképek

Nagy csomag

179.000 Az ár tartalmazza:
 • Jegyesfotózás
 • Kreatív fotózás aznap/másik napon
 • Készülődéstől kezdett fotózás
 • Szertartások fotózása
 • Csoportképek
 • Vacsora, lagzi fotózása a menyecsketáncig
 • Díszdobozos, névre szóló fa pendrive

Prémium csomag

229.000 Az ár tartalmazza:
 • Jegyesfotózás
 • Kreatív fotózás aznap/másik napon
 • Készülődéstől kezdett fotózás
 • Szertartások fotózása
 • Csoportképek
 • Vacsora, lagzi fotózása a menyecsketáncig
 • Drónos kreatívfotózás
 • Fotókönyv (26 oldallal)
 • Díszdobozos, névre szóló fa pendrive
 • Fotósarok instant fényképezőgéppel
 • ingyen kiszállás az ország egész területén (csak a szertartások napján)

Választható plusz szolgáltatások

Prémium esküvői fotókönyv, a kézzel fogható emlékekért

Nincs is szebb módja bemutatni ismerőseinknek, családtagjainknak a közös emlékeink legszebb pillanatait, mint egy fotókönyv. A panoráma fotókönyv kemény borítóján ezüst effektlakkal íródik az általatok választott dátum/szöveg.

A fotók prémium minőségű, matt fotópapíron jelennek meg, így garantálva a képek hibátlan színeit és kontrasztjait. Alapára 24.000 forint ami 26 oldalt tartalmaz, további 4 oldalanként +1500 forint.

Előző
Következő
Előző
Következő

Díszdobozos, névre szóló fa pendrive

Előző
Következő

Ez a dobozka már önmagában is díszíti a lakást. A pendrive és a díszdoboz is sötét diófából készült, melyen a logóm és a pendrive-on Ti nevetek is beleégetve olvasható. Helyet foglal még 40-60 darab 10*15 cm-es papírkép ebben a rusztikus és időtálló dobozkában.

A fotók prémium minőségű, matt fotópapíron jelennek meg, így garantálva a képek hibátlan színeit és kontrasztjait, a teljes anyagot pedig névre szóló, gravírozott 16 gb-os pendriveon adom át, ennek díja 14.000 forint.

Drónos kreatívfotózás

A drónt reptetve olyan perspektívákból készíthetek fotókat Rólatok, amely másképp lehetetlen volna. Ha a kreatív fotózás során használjuk a drónt, az új dimenziókat nyit meg előttünk, hogy igazán lenyűgöző, falra kívánkozó fotókat készítsünk!

A drónt csak a kreatív fotózás alkalmával, lakott területen kívül használom. A szolgáltatás 14.000 forintba kerül, ami egy alkalommal összesen körülbelül 45-50 percnyi repülést tesz lehetővé.

Fotósarok, instant fényképezőgéppel

Ki ne ismerné a polaroid fényképezőgépek “csodáját”? Csak megnyomsz egy gombot és pár másodperc múlva a kezedben a kész kép! Pontosan ezt a varázst élheti át a teljes násznép az esküvőtök napján. 

A szolgáltatás tartalma egy 160*170cm-es paraván két oldalára rögzített különböző háttér, egy egyszerűen használható Canon Zoemini S, instant fényképezőgép, mely a kinyomtatott képeken kívül SD kártyára is rögzíti a készült felvételeket. A fotók mérete 2×3 col, és akár matricaként is felragaszthatóak!
Alapára 34.000 forint, mely 50db papírképet tartalmaz, további 10 képenként (minden megkezdett 10-es csomag) +1600 forint.

Ajánlatkéréstől a képek átadásáig

Lássuk, hogy milyen lépéseken keresztül jutunk el az ajánlatkéréstől az átadásra kész fotókig:

ŐK MÁR ENGEM VÁLASZTOTTAK

Vedd fel velem a kapcsolatot, találkozzunk személyesen is!

Gyakran Ismételt Kérdések

Minél hamarabb írsz, annál biztosabb, hogy még szabad az általatok kiválasztott időpont. Gyakori, hogy a legnépszerűbb (nyári) időszakra már 1, vagy akár 2 évre előre lefoglalják nálam a választott dátumot. Ritkán fordul elő az, hogy a nagy nap előtti hetekben keresnek meg és még szabad vagyok, így minél előbb veszitek fel velem a kapcsolatot, annál biztosabb, hogy még elérhető leszek!

A nyersképeket nem adom át. A fotókat először kiválogatom, ezt követően kezdem el őket igényesen, egyesével utómunkázni. Higgyétek el, minden arra érdemes képet átadok számotokra. Hogy mennyi fotót kaptok az nagyban függ attól, hogy mennyi időt vagyok jelen az eseményen (milyen csomagot választotok). A szelektálást és utómunkázást követően a kreatív fotókból általában 40-80 darab, emellett a reggeli készülődéstől a menyecsketáncig körülbelül 600-800 darab átadott kép szokott elkészülni.
Például ha a szertartás napján, dél körüli órákban, tűző napsütésben fotózunk, akkor a legrosszabbak a fények, emiatt kevesebb helyszín és beállítás jöhet szóba, így kevesebb képet tudok készíteni, átadni. Többek között ezért is szoktam tanácsolni a kreatív fotózást egy másik napra áthelyezni, naplemente körüli időszakra, amikor a legszebb fényekkel tudunk dolgozni, a valóban magával ragadó, szemet gyönyörködtető fotók elkészítéséhez.

Az emberek nagy része ugyanezt tartja magáról 🙂 De csupán addig, amíg a képeket nem egy hivatásos fotós készíti róluk. Egy fotós ugyanis tudja, hogyan készítheti Rólatok a legelőnyösebb képeket! Fontos, hogy tudjátok, a képek nem azért lesznek jók, mert modellek állnak a fényképezőgépem előtt, hanem mert a benneteket összekötő láthatatlan kötelék, a szeretet megjelenik rajtuk. Erről szól a kreatív fotózás! Elmegyünk néhány, számotokra kedves helyre, ahol egy kis időt tudunk szánni a kikapcsolódásra, ahol zavartalanul tudtok egymásra figyelni. Így a természetesség és az őszinte érzelmek fogják jellemezni az elkészült fotókat.

Nem. Számomra mindig is a fotózás volt az, amit magaménak éreztem, ezért már évekkel ezelőtt ezt kezdtem el tanulni, sajátítottam el magasabb szinten.
A filmezés, videózás egy külön szakma, amit szintén meg kell tanulni, teljesen más felszereléssel és tudással kell hozzá rendelkezni. Azt vallom, hogy ha valamit csinálunk, akkor csináljuk rendesen! Mivel a videózást nem ismerem, nem tanultam, ezért nem tudnám az elvárt minőségben elkészíteni a videófelvételeket.

Már a szervezéskor készülünk B-tervvel, hogy ha kint elromlik az időjárás, akkor legyen beltéri helyszínünk a fotózáshoz, de  akár másik napra is átrakhatjuk a kreatív fotózást. Egyébként borongós időben is tudunk hangulatos, igazán egyedi fotókat készíteni 😉